Támogatás, adományok

Új csapattagokat keresünk!

Csapatunk folyamatosan várja vállalkozó szellemű repülésbarátok jelentkezését, akik akár kétkezi munkával segíteni tudnának minket a repüléstörténet eme emlékeinek megmentésében, teljesen önkéntes alapon.

Jelentkezési feltételeink különösebben nincsenek, nem megkötés a kor, a nem (hol vagytok, lányok? :), a szakképzettség, csupán egyvalami fontos: az, hogy leendő csapattagjaink azonosuljanak céljainkkal, és a munkát szívvel-lélekkel végezzék.

A jelenlegi csapatot körülbelül 10 fő alkotja, így ugyan az Il-14 újítgatására többé-kevésbé elegen vagyunk, azonban a közelmúltban elkezdtünk foglalkozni a többi repülőgéppel is. A Tu-154, Tu-134, Il-18 és Jak-40 életre keltéséhez már kevés a létszámunk.

Légy részese a magyar repülés történelmének, hogy elmondhasd később, igen, én is tettem azért, hogy ezek a madarak megmaradjanak, büszkén hirdetve a repülés aranykorának hangulatát!

Nem mellesleg, hol lehet máshol látni működő Il-18 pilótafülkét Európában?

ZöPö: DSC0047

Alkatrészeket keresünk!

Bárhol bukkanhatnak fel olyan alkatrészek, amelyeknek a gazdája esetleg már nem, a csapatunk azonban komoly hasznát tudná venni. Örökös példa erre a bal oldali leszállófény, amely egy vidéki padlásról került elő, miközben a tulajdonosnak fogalma sem volt róla, hogy micsoda kincs van a birtokában.
Várunk továbbá minden repüléstörténeti emléket, amelyek a pincében porosodnak. A közeljövőben szeretnénk ezeket kiállítani.

Anyagi támogatás

Az Il-14 felújítására érkező anyagi jellegű adományokat a Ferihegy Repülőgép Emlékpark Kulturális alapítvány fogadja. Fontos tudni, hogy az Alapítvány a magánszemélyektől beérkezett adományokat megduplázza.

Átutalással – magánszemély esetén:
A Ferihegy Repülőgép Emlékpark Kulturális Alapítvány bankszámlájára (CIB Bank 11102106-18251081-10000001) történő átutalással lehetséges.

Fontos: a megjegyzés rovatba feltétlenül fel kell tüntetni a következőket: ADOMÁNY (adományozó címe és adóazonosító jele)

Ezután, kérjük az adományozó személyt, hogy küldjön egy megerősítő e-mailt az edina.hauszknecht@bud.hu e-mail címre, melyben leírja a fenti adatokat (név, cím, adóazonosító jel, illetve az adomány összege), hogy mielőbb ki tudjuk állítani, és el tudjuk küldeni postán az Adományozónak az igazolást alapítványi támogatásról.

Átutalással – cég esetén:
Az eljárási mód ugyanaz, mint magánszemély esetén, a különbség csupán annyi, hogy a megjegyzés rovatban a következő adatok szükségesek: ADOMÁNY (adományozó címe és adószáma)

Fontos tudni, hogy a felajánlott összeg közhasznú adományként elszámolható!

Ha valaki készpénzben szeretné az adomány átadni, természetesen erre is van lehetőség az edina.hauszknecht@bud.hu e-mail címen történő előzetes egyeztetés után.

Támogatói érme

További támogatási lehetőség a támogatói érme vásárlása, melynek bevétele szintén a csapatkoz kerül. Bővebben itt olvashattok róla.

További kérdéseket, jelentkezéseket várunk a lenti űrlap kitöltésével.

Vélemény, hozzászólás?